2023. gada dāvanu ceļvedis

Iepriekšējā bloga rakstā jau stāstījām par dāvanām un to nozīmi, jēgpilnu dāvanu meklēšanas iespējām. Plānotāji un piezīmju grāmatas kļūs par piemērotu un noderīgu dāvanu teju jebkuram. Atliek vien izvēlēties saņēmējam atbilstošu produktu, kas, diemžēl, ne vienmēr ir tik vienkāršs uzdevums.

Ikkatrs cilvēks ir individuāls, taču, balstoties uz mūsu pieredzi, esam apkopojuši vispārinājumu par to, kādiem plānotājiem dod priekšroku cilvēki ar kopīgām iezīmēm. Protams, vienmēr pastāv izņēmumi, taču gadījumā, ja cilvēka gaume nav zināma, šis dāvanu ceļvedis nāks talkā!

Vīriešiem mēdz būt visgrūtāk piemeklēt kādu atbilstošu dāvanu, tādēļ labāk pieturēties pie lakoniska dizaina un vienkāršam krāsu kombinācijām. Plānotāji mākslīgās ādas vai ādas vākos visu gadu izskatīsies kā jauni un būs piemēroti jebkuras profesijas pārstāvim. Par patīkamu papildinājumu kļūs personalizēta uzdruka.

A4 izmēra plānotājs mākslīgās ādas vākos

Sievietes ar ātru un aizņemtu ikdienu varētu iecienīt Mono Flex, kas ir neliels 2023. gada plānotājs Latvijas mākslinieku radītu dizainu vākos gadījumiem, ja straujā ikdienā tas jāpaķer līdzi. 

Dienas plānotāji MONO FLEX

Desk trend lieliski iederēsies uz darba galda – kalpos ne vien par ērtu dienas plānotāju, bet arī neparastu un estētisku galda noformējuma papildinājumu. Noteikti iepatiksies arī minimāliska stila cienītājiem!

2023. gada pārliekamais galda kalendārs DESK TREND

Radošiem cilvēkiem par piemērotu dāvanu kļūs Sketch vai Sketch ar melnām lapām, kas sniegs iespēju brīvi izpausties tukšajās lapās. Šīs piezīmju grāmatas neliks to lietotājus laika rāmjos ar ierobežotu vietu vienai dienai, tādejādi sniedzot iespēju uzlikt uz papīra visu vēlamo!

Skiču bloks ar biezām lapām SKETCH GOLD

Sapņotājus un aktīvus rakstītājus noteikti iepriecinās plātotājs bez piesaistes gadam Private kas pilnvērtīgi pildīs plānotāja funkcijas, taču nekādi neierobežos pierakstu apjomā, jo vienai dienai var izdalīt tik lapu, cik nepieciešams. Tas priecēs ar savu izsmalcināto vienkāršību, patīkamo vāku materiālu un funkcionālo iekšlapu izkārtojumu.

Plānotājs bez piesaistes gadam PRIVATE

Par universālu dāvanu 2023. gada Ziemassvētkos kļūs arī kokvilnas soma. Pateicoties biezajam un strukturētajam materiālam, lielajam izmēram un paplatinājumam somas apakšā, tajā iespējams vienlaikus pārnēsāt daudz mantu. Kļūs gan par ērtu iepirkumu maisiņu, gan ikdienas papildus somu, gan arī ilgtspējīgu dāvanu.

BALTS kokvilnas iepirkumu soma

Lai patīkams un baidāms dāvanu gatavošanas un svētku gaidīšanas laiks!

Labdien!

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietotāja pieredzi.
Uzzini vairāk: Privātuma politika

Pielāgot izvēli